De club

Over de club

Historiek

De geschiedenis van Drie Eycken

Drie Eycken Edegem vierde op 1 oktober 2021 haar 25-jarig bestaan. En nog steeds mogen we dagelijks talrijke golfers verwelkomen. Om deze mijlpaal te vieren brachten we zelfs een eigen gin uit! 

Maar Drie Eycken heeft er niet altijd uitgezien zoals vandaag. In 2007 nam de club  intrek in de nieuwe gebouwen. Daarvoor hadden we een serre als clubhuis en een ruïne als secretariaat. Het was dus wel degelijk tijd voor een nieuw hoofdstuk!

De accommodatie tussen het groen van de Hazeschrans werd met de jaren uitgebreid. De 9 holes waren al aanwezig vanaf de opstart van Drie Eycken. Met enkele aanpassingen, vernieuwingen en uitbreidingen, houden we onze holes in perfecte staat voor al onze golfers.

Sales At Size 3 Eycken Edegem -23
Galerij

Sfeerbeelden

Nieuwsgierig naar ons prachtige golfterrein? Neem hieronder alvast een kijkje.
Oefenaccommodatie

Golf oefenen

Naast onze gekende 9 holes course, hebben we nog uitgebreide oefenfaciliteiten om uw skills bij te schaven.

Met de TopTracer driving range, een uitdagende compact course van 6 holes, 3 chipping greens en 3 putting greens, heeft u keuze genoeg om te oefenen.
De baan

Geschikt voor elke type golfer

Met 9 mooie en uitdagende holes is er voldoende variatie voor elk type golfer.

Bent u nog maar net gestart en wilt u graag de kneepjes van het vak leren? Of bent u eerder een ervaren golfer op zoek naar dat tikkeltje extra? Bij Drie Eycken in Edegem kan u vinden waar u naar op zoek bent! 

Ontdek onze 9 holes op de afbeeldingen.

Faciliteiten

Overige faciliteiten

Train uw kracht en conditie in onze fitness. Kom heerlijk dineren in ons restaurant. Koop uw golfuitrusting in onze Proshop.

Fitness

Onze leden kunnen tegen een voordelig tarief steeds terecht in de LifeFitness sportzaal op onze accommodatie.

We hebben loopbanden, crosstrainers, een roeimachine, een squatrack, een bench press, een stairmaster en een legpress die perfect te gebruiken zijn door alle niveaus en leeftijden.

Voor privélessen en bootcamps kan u terecht bij Cor Makengo, onze personal trainer!

Restaurant

Op zoek naar een oase van rust? Of u nu een golfliefhebber bent of niet, iedereen is welkom in het Clubhuis Drie Eycken!

Ons restaurant is reeds jaren gekend voor de culinaire kwaliteiten van onze chef. Kom genieten van een heerlijk menu met een prachtig zicht op de golf.

U kan u ook gewoon gezellig vertoeven aan de bar of in één van de salons.

Proshop

Op zoek naar de nieuwste golfmaterialen of gewoon eens een kijkje nemen in het uitgebreid gamma golfschoenen en golfkledij?

Bekijk het ruime assortiment via onze Proshop.

In samenwerking met The Golf Company.